Schilderwerkzaamheden

Schilderen van houtwerk bij raampartijen, trappen of ornamenten, op alle soorten binnenwerk kan René Bannink u van dienst zijn. Ook voor al uw buitenwerk, zoals het schilderen van daklijsten, dakkapellen of raam- en deurpartijen, kunt u hier terecht. René beschikt over een ruime ervaring op gebied van schilderswerkzaamheden, wat resulteert in een woning die er weer ‘gelakt’ uitziet!

Restauratiewerkzaamheden

Wilt u de uitstraling van uw woning of bedrijfspand onderhouden? Is uw woning toe aan restauratie van achterstallig onderhoud? René kan zijn kennis- en ervaring voor het onderhouden of uitvoeren van restauratiewerkzaamheden aanbieden. Hij zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer in goede staat wordt hersteld.

Wandafwerking

Stijlvol en goed afgewerkte ruimtes bepalen mede het interieur en de sfeer van uw woning of pand. Goed afgewerkte wanden geven een meerwaarde aan uw binnenruimte. Naast het schilderwerk kan René Bannink ook wandafwerking verzorgen. René heeft een ruime ervaring in het afwerken van wanden en gebruikt daarvoor professionele- en kwalitatief hoogstaande materialen o.a. glasvezelbehang in verschillende designs, faservliesbehang of het "normale" behang.

Beglazing

Of u nu op zoek bent naar eenvoudige beglazing voor bijvoorbeeld een deur, of op maat geleverd dubbele beglazing voor uw woning of bedrijfspand, dit kan aan u worden geleverd. René beschikt over de kennis en capaciteiten voor het zetten van enkelglas en isolatieglas HR++.

Er bestaan subsidiemogelijkheden voor het laten zetten van isolatieglas. Meer informatie over deze subsidiemogelijkheden kunt u vinden op de homepagina.