Historie

Al ruim 25 jaar is René Bannink actief in de schildersbranche. Hij werkte die tijd voor verschillende schildersbedrijven waarin hij veel ervaring in het vak heeft opgedaan. In 1999 startte René zijn eigen bedrijf onder de naam R. Bannink Schildersbedrijf. Vanuit Dieren werkt hij nog steeds met plezier en enthousiasme voor zijn klanten!

Allround schildersbedrijf

René Bannink is te typeren als een ‘allrounder’ op het gebied van schilderwerken. Hij richt zich op het uitvoeren van alle werkzaamheden op gebied van schilderwerken en beglazingsgebied voor particuliere klanten en zakelijke instellingen. Daarnaast wordt René regelmatig ingehuurd door grote aannemers om diverse vormen van schilderwerkzaamheden uit te voeren. Voor het uitvoeren van grotere projecten is er een samenwerkingsverband met een collega - schildersbedrijf.

Om de professionaliteit en kwaliteit van het schilderwerk te waarborgen, wordt er veel aandacht besteed aan de nieuwste technieken en materialen. Zo kunt u rekenen op een kwalitatief goed eindresultaat!

SIGMA

René Bannink gebruikt, tijdens het uitvoeren van schilderwerkzaamheden, o.a. verf van het merk SIGMA. Deze verf staat garant voor duurzaamheid, goede hechting, elasticiteit, langdurig kleur- en glansbehoud en een goede dekkingslaag. Dit heeft tot gevolg dat u nog langer de voordelen kunt genieten van uw geschilderde woning- of bedrijfspand. Naast het merk SIGMA wordt er ook gebruik van meerdere merken waaronder, trimetal, boonstoppel en brillux.